Skip to main content

Stæten A/S

– Vi tilbyder udførelse af slamsugning, kloakservice, containerudlejning, transport

  • Grundlagt i 1960
  • Vores medarbejderne er motiverede, veluddannede og erfarne
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
FÅ ET TILBUD NU

Renovation til erhverv

Hos Stæten tilbyder vi renovation til erhverv, der sikrer effektiv håndtering af affald med fokus på bæredygtighed og pålidelighed. Uanset om det drejer sig om daglig affaldsindsamling eller specialiseret affaldshåndtering, kan vores løsninger tilpasses og skaleres efter behov. Vi arbejder aktivt på at minimere affaldsmængden gennem genbrug og genanvendelse, samtidig med at vi sikrer overholdelse af alle miljømæssige regulativer.

Affaldscontainer

Uanset om du har brug for en mindre container til en lille mængde affald eller en større container til store affaldsmængder, så har vi løsningen til dig. Vores sortiment af affaldscontainere omfatter Midi- og Maxi-containere, der er designet til at imødekomme forskellige affaldsbehov og sikre en problemfri affaldshåndtering.

Midi Container:
Midi-containeren er ideel til virksomheder med moderate affaldsmængder. Den er kompakt og nem at placere på trange steder, hvilket gør den velegnet til bymiljøer og mindre virksomheder. På trods af sin størrelse kan Midi-containeren håndtere en betydelig mængde affald og sikre, at din virksomhed opretholder en ren og organiseret arbejdsplads.

Maxi Container:
Til virksomheder med større affaldsmængder tilbyder vores Maxi-container den nødvendige kapacitet og holdbarhed. Denne store container er velegnet til industrianlæg, byggepladser, og større virksomheder, der producerer store mængder affald. Med sin robuste konstruktion og rummelige design sikrer Maxi-containeren effektiv og pålidelig affaldshåndtering, selv under de mest krævende forhold.

CO2 beregner

Vil du vide, hvor stor en CO2 besparelser I kan opnå? Brug vores CO2-beregner til at få indsigt i, hvor meget C02 virksomheden sparer ved at I sorterer Jeres affald.

Prøv vores Co2 beregner her

Døgnservice

Ring til os, hvis du har brug for akut hjælp til slamsugning, miljø- og skadeservice.

Ring 98 42 88 22

Vognmandsforretning i særklasse siden 1960

  • Grundlagt i 1960
  • Vores medarbejderne er motiverede, veluddannede og erfarne
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
FÅ ET TILBUD NU

Få et uforpligtende tilbud